2020-2021 GÜZ DÖNEMİ TEK DERS SINAVI HAKKINDA

1- MEZUN KONUMUNDA BULUNAN FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİLERİNDEN TEK DERSTEN BAŞARISIZ OLANLAR (DEVAMSIZLIK NEDENİYLE KALANLAR HARİÇ) İLE MEZUN OLABİLMEK İÇİN KAYITLI OLDUKLARI EĞİTİM-ÖĞRETİM PROGRAMINDAKİ TÜM DERSLERDEN BAŞARILI OLDUKLARI HALDE AGNOLARI 2,00'NİN ALTINDA OLMASI NEDENİYLE MEZUN OLAMAYAN ÖĞRENCİLERİN, AGNOLARINI YÜKSELTMEK AMACIYLA BAŞARILI OLDUKLARI BİR DERSTEN DİLEKÇE İLE BAŞVURMALARI HALİNDE İLGİLİ KURUL KARARIYLA TEK DERS SINAVI YAPILACAKTIR.

2- İLGİLİ SINAVLAR 08/02/2021 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT : 14.00'DE UZAKTAN EĞİTİM YOLU İLE PROLİZ SİSTEMİ ÜZERİNDEN VEYA İLGİLİ ÖĞRETİM ELEMANININ KURUMSAL MAİLİ ÜZERİNDEN YAPILACAKTIR.

3-İLAN EDİLEN LİSTEDE İSMİ OLMADIĞI HALDE, MEZUN KONUMUNDA OLUP DAHA ÖNCE DEVAMSIZLIK HARİCİNDE KALDIĞI TEK DERSTEN GİRECEĞİ SINAVLA MEZUN OLABİLECEK OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİN  TALEPLERİNİ İÇEREN ISLAK İMZALI DİLEKÇEYİ 05/02/2021 CUMA GÜNÜ    SAAT:14:30’A KADAR iibf@alanya.edu.tr ADRESİNE MAİL OLARAK GÖNDERMELERİ GEREKMEKTEDİR.

MEZUN KONUMUNDA OLAN ÖĞRENCİLERE ÖNEMLE DUYURULUR.

SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLERE İLİŞKİN LİSTEYE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

TEK DERS SINAVI DİLEKÇE ÖRNEĞİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Eski Site