ARŞ. GÖR. H. HANDAN ÖZTEMİZ DOKTORA TEZİNİ SAVUNDU

• 13 Ocak, 2022
ARŞ. GÖR. H. HANDAN ÖZTEMİZ DOKTORA TEZİNİ SAVUNDU

Fakültemiz Uluslararası Ticaret Bölümünde görev yapan Arş. Gör. H. Handan ÖZTEMİZ danışmanlığını Prof. Dr. Kemal VATANSEVER'in yaptığı "Uluslararası Denizyolu Taşımacılığı Bağlamında Liman Etkinliği ve Sektör Performansının Dış Ticaret ile İlişkisi: 2035 Yılı Türkiye Dış Ticaret Projeksiyonu" başlıklı tezinin savunmasını başarılı bir şekilde yaparak "Doktor" unvanını almaya hak kazanmıştır.

27 Aralık 2021 tarihinde fakültemiz toplantı salonunda gerçekleşen tez savunmasında Danışman Prof. Dr. Kemal VATANSEVER'in yanısıra Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Güneş YILMAZ, Uluslararası Ticaret Bölümü'nden Dr. Öğr. Üyesi Mehmet BAYIRLI ile birlikte Akdeniz Üniversitesi'nden Doç. Dr. Halil ÖZEKİCİOĞLU ve Dr. Öğr. Üyesi Nuri AVŞARLIGİL juri olarak yer almıştır.

Dr. H. Handan ÖZTEMİZ'i tebrik eder, akademik hayatında başarılar dileriz.