2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM BAHAR YARIYILI 2. EK DERS SINAVLARI HAKKINDA

2547 sayılı Kanunun 44 üncü maddenin (c) bendi ile Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim- Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 14 üncü maddesi (b)/1 uyarınca azami sürelerini dolduran öğrencilere başarısız oldukları tüm derslerden ek sınav hakkı verilir.

Azami sürelerini dolduran öğrencilerimize ilişkin uygulama esaslarına ulaşmak için tıklayınız.

Bu kapsamda başarısız dersleri bulunan azami sürelerini doldurmuş öğrencilerimiz için 12 - 16 Temmuz 2021 tarihleri arasında 2. Ek Sınav hakkı tanınmıştır.

2. Ek sınavlar aşağıda ekli sınav programda ilan edildiği gün ve saatte, OBS (Öğrenci Bilgi Sistemi) üzerinden gerçekleştirilecektir.

Sınava girecek öğrencilerin sınav programında dersin karşısında ismi gözüken öğretim üyesiyle sınavdan önce kurumsal mail adresinden iletişime geçmesi gerekmektedir.

• 2. Ek Sınava Girebilecek Öğrencilerin Listesi için tıklayınız.

• 09 Temmuz, 2021