2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI SONU İTİBARİYLE FAKÜLTEMİZİN ÇİFT ANADAL PROGRAMINDA ÖĞRENİM GÖREN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Üniversitemizin Ön Lisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasındaki Yatay Geçiş, Çift Anadal Programı ve Yandal Programı Yönergesi kapsamında fakültemizde Çift Anadal Programında öğrenim gören öğrencilerin kayıtları kontrol edilerek, anılan yönergemizin 22. maddesinin (e) fıkrası “ÇAP’da izinsiz üst üste iki yarıyıl ders almayan öğrencinin ikinci anadal programından kaydı silinir.” Maddesi kapsamında ekli listede bilgileri bulunan öğrencilerin ders kayıtları ve süreleri kontrol edilerek Fakültemizle olan ilişiklerinin kesilmesine Fakültemizin 10/12/2021 tarihli toplantısında karar verilmiştir.

ÖĞRENCİ NO

ADI