2023-2024 BAHAR DÖNEMİ SONUNDA AZAMİ SÜRESİ DOLAN ÖĞRENCİLER İÇİN YAPILACAK 1. EK SINAVLAR HAKKINDA

2547 sayılı Kanun’un 44 (c) maddesi kapsamında azami eğitim-öğretim süresi dolan lisans öğrencileri ile ilgili, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Senatosu tarafından belirlenen "Azami Öğrenim Süresini Dolduran Ön Lisans ve Lisans Öğrencilerine Yapılacak İşlemlere İlişkin Uygulama Esasları" uyarınca, azami süresini doldurmuş öğrencilere tanınan sınav hakkından yararlanmak isteyen öğrencilerin, 11.09.2024 Çarşamba günü mesai bitimine kadar İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Öğrenci İşleri Birimine imzalı dilekçeleri ile şahsen başvurmaları ya da iisbf@alanya.edu.tr adresine e-posta ile göndermeleri gerekmektedir.

Başvuran öğrenciler için sınavlar, 16-20 Eylül 2024 tarihleri arasında yüz yüze gerçekleştirilecektir. Sınav takvimi, başvurular tamamlandıktan sonra fakültemiz internet sayfasının duyurular kısmında ilan edilecektir.

"Azami Öğrenim Süresini Dolduran Ön Lisans ve Lisans Öğrencilerine Yapılacak İşlemlere İlişkin Uygulama Esasları"na ulaşmak için tıklayınız.

Dilekçe örneği için tıklayınız.

NOT: Dilekçelerini elektronik posta yoluyla gönderenlerin, İİSBF Öğrenci İşleri ile iletişime geçerek dilekçelerinin ulaştığını teyit etmeleri önem arz etmektedir.

Ek sınavlara ilişkin soru ve işlemler için:

Arş. Gör. Nesrin AKBULUT & Arş. Gör. Çisem ÖZKAL

0(242) 510 60 60/2062/2181