FAKÜLTEMİZ İKTİSAT BÖLÜMÜ ÖĞRENCİSİ OLUP YAPAY ZEKA UZMANLIK EĞİTİM PROGRAMINA KATILIM SAĞLAMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 2024-2025 eğitim-öğretim döneminde Yapay Zeka Uzmanlık Eğitim Programı uygulanacaktır. Bu program, çeşitli kurumların paydaşlığında 5 hafta sürecek temel eğitim ve ardından 25 ila 30 hafta sürecek uzmanlık eğitimi şeklinde planlanmıştır.

Fakültemiz İktisat Bölümü 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin bu programa katılabilmesi için 4’lük not sisteminde en az 2.80 ortalamaya sahip olmaları gerekmektedir. Eğitim programına katılmak isteyen öğrenciler, başvurularını 26 Ağustos - 16 Eylül 2024 tarihleri arasında yapabilirler. Detaylı bilgiye milliteknolojiakademisi.gov.tr internet adresinden ulaşılabilir.

İlgilenen öğrencilerimize duyurulur.

• 04 Eylül, 2024