GÜNEY KARİYER FUARI (GÜNKAF) 2023

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda düzenlenen Bölgesel Kariyer Fuarları kapsamında yer alan Güney Kariyer Fuarı (GÜNKAF), Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde, 27-28 Şubat 2023 tarihlerinde, Kepez Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezinde gerçekleştirilecektir.

​Öğrencilere iş dünyasını tanıtmak, staj ve iş olanaklarını onlara sunabilmek ve işverenlerin de ihtiyaç duyduğu insan kaynağı ile doğrudan buluşmasına aracılık etmek amacıyla gerçekleştirilecek olan, 300’ün üzerinde kamu ve özel sektörden firmanın, 14 üniversiteden 50.000 üzeri öğrenci ve mezunun katılımı öngörülen bu kapsamlı Bölgesel Kariyer Fuarında paydaş üniversitelerimiz ile birlikte pek çok proje ve faaliyet hayata geçirilecektir.

Akdeniz Üniversitesi'nin ev sahipliğini yapacağı ve 12 diğer üniversite ile birlikte paydaş üniversite olarak katılım sağlayacağımız bu büyük organizasyonda tüm öğrencilerimizin katılımlarını bekliyoruz.

GÜNKAF'23 Tanıtım Dosyası

• 25 Ocak, 2023