İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi
Hakkımızda
Tarihçe
Misyon ve Vizyon
Dekanın Mesajı
Yönetim
Fakülte Kurulu
Fakülte Yönetim Kurulu
Fakülte Dergisi
Akademik Personel
İdari Personel
Personel Formları
Bölümler
İktisat
Bölüm Hakkında
Anabilim Dalları
İktisadi Gelişme ve Uluslararası İktisat Anabilim Dalı
İktisat Politikası Anabilim Dalı
İktisat Tarihi Anabilim Dalı
İktisat Teorisi Anabilim Dalı
Akademik Kadro
Ders Kataloğu
Ders Programı
Lisansüstü
İnsan Kaynakları Yönetimi
Bölüm Hakkında
Akademik Kadro
Ders Kataloğu
Ders Programı
İşletme
Anabilim Dalları
Muhasebe ve Finansman Anabilim Dalı
Sayısal Yöntemler Anabilim Dalı
Ticaret Hukuku Anabilim Dalı
Üretim Yönetimi ve Pazarlama Anabilim Dalı
Yönetim ve Organizasyon Anabilim Dalı
Bölüm Hakkında
Akademik Kadro
Ders Kataloğu
Ders Programı
Lisansüstü
Maliye
Bölüm Hakkında
Akademik Kadro
Ders Kataloğu
Ders Programı
Lisansüstü
Uluslararası Ticaret
Bölüm Hakkında
Akademik Kadro
Ders Kataloğu
Ders Programı
Lisansüstü
Öğrenci
Öğrenci Bilgi Sistemi
Akademik Takvim
Ders İçerikleri
Sınav Programları
Öğrenci Danışmanlıkları
Dilekçe Örnekleri
Değişim Programları
Online Kayıt Dondurma Başvurusu
Bilgi Paketi
Ders Bilgi Paketleri
İç Kontrol
Hassas Görev
Hassas Görev Tespit Formu
Hassas Görev Envanteri
Hassas Görev Listesi
Birim Faaliyet Raporu
Görev Tanımları
İş Akışları
Organizasyon Şeması
İç Kontrol Standartlarına Uyum Eylem Planı
Kamu Hizmet Envanteri
Kamu Hizmet Standartları Tablosu
Kalite
Kalite Komisyonu Üyeleri
Birim Değerlendirme Raporları
Açık Rıza/Aydınlatma Metinleri
Formlar
Dış Paydaş Toplantıları
Anketler
Bölüm Kalite Akreditasyon Komisyonları
Dekana Yaz
İletişim
EN
Hızlı Erişim
Yemek Menüsü
Telefon Rehberi
E-Posta
Öğrenci E-Posta
Gastronomi Dersinde Meze Uygulaması
21 Mart, 2017
Gastronomi Dersinde Meze Uygulaması
Turizm İşletmeciliği 2. Sınıf Öğrencilerinin Gastronomi Dersi Meze Uygulaması