Üniversitemiz 2023-2024 Mezuniyet Töreni Coşkuyla Kutlandı!

Üniversitemiz 2023-2024 Mezuniyet Töreni Coşkuyla Kutlandı!
  • İİSBF
  • 29 Haziran, 2024
Üniversitemiz 2023-2024 Mezuniyet Töreni Coşkuyla Kutlandı!

Üniversitemiz, 2023-2024 Akademik Yılı'nı başarıyla tamamlayan 2,469 öğrenci için mezuniyet törenini Konaklı Şehir Stadyumu'nda düzenledi. Bu anlamlı gün, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı ve üniversitemiz birincisinin yaş kütüğüne plaket çakması gibi etkinliklerle devam etti.

Fakültemizde öne çıkan öğrenciler; İşletme bölümünden Emine Selcan Atak fakülte birincisi, İktisat bölümünden Betül Bakkal fakülte ikincisi ve Ekonomi ve Finans bölümünden Shamsurrahman Hamdard fakülte üçüncüsü olarak mezuniyet töreninde fakültemizi başarıyla temsil ettiler.

Rektörümüz Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, törendeki konuşmasında, "ALKÜ olarak, öğrencilerimizin gelecekte topluma değerli katkılarda bulunacak bilgi ve becerilere sahip olmalarını hedefliyoruz. Bugün mezun olan her bir öğrencimizle gurur duyuyor, başarılarının devamını diliyorum," dedi. Tören, öğrencilerin kep atma ritüeli ile sona erdi ve ardından mezuniyet sevinci, Dj Berkay Demir'in şarkılarıyla kutlandı.

Bütün mezunlarımıza hayatlarının bundan sonraki aşamalarında başarılar diler, yolunuzun ve bahtınızın açık olmasını temenni ederiz!